Tko smo, što smo, zašto smo?

888137_4972536705161_150202215_o

Ivan i Filip

Autori koji stoje iza bloga sretnapatka.com su Filip i Ivan Novoselac. Treneri smo osobnog rasta i razvoja po All Level Healing™ tehnici. Pored alternativnog obrazovanja, Filip je apsolvent trenerskog studija za stručnog trenera streljaštva, Ivan je prvostupnik fizioterapije. Do bavljenja mentalnim tehnikama i osobnim rastom i razvojem došlo je kroz sport. Naime, bivši smo reprezentativci Hrvatske u disciplinama zračne i malokalibarske puške. Nakon što smo se kroz treninge s našim mentalnim trenerima upoznali sa samima sobom, odlučili smo početi samostalno raditi na sebi i krenuli na edukaciju kod naših trenera/učitelja. Očigledno, u otkrivanju naših neiskorištenih potencijala, odlučili smo se i sami postati treneri. Htjeli smo (i još uvijek želimo) širiti priču dalje. Pomagati drugim ljudima da otkriju sebe. Na isti način kako su pomogli i nama. Iz tog razloga,  odlučili smo se i započeti pisati blog. Ideja je da kontinuirano zapisujemo svoje misli i razmišljanja, dok  se i sami razvijamo i rastemo. Tko god zna bar malo o osobnom rastu, zna da će to trajati cijelog života, ha-ha! S druge strane, jako često nas različiti ljudi pitaju slična pitanja, pa će blog zapravo služiti kao ono, FAQ, ilitiga često postavljana pitanja. Znači, tekstovi koje čitate na blogu odgovaraju trenutnim spoznajama o datoj temi i naravno da ovise o količini informacija koje smo skupili. Ovise i o nama samima, koji se razvijamo i rastemo iz dana u dan. Takooooo da, neki stavovi i razmišljanja o određenim pojavama se mogu mijenjati.

Ukoliko imate pitanja o All Level Healing™ tehnici, pišite nam 🙂  Javiti nam se možete na ivan@sretnapatka.com ili filip@sretnapatka.com .

Što se uči, kako se uči, na čemu se radi na mentalnim i duhovnim seminarima tehnike koju smo završili, možete pogledati ovdje.

!VAŽNO!

Čitanje tekstova ili prakticiranje alternativnih tehnika nisu zamjena za zapadnu medicinu, odnosno terapiju i dijagnozu licenciranih liječnika. 

Uživajte i budite sretni kao patke 🙂